STEFAN MICOV DHE REA QINAMI KAMPIONË TË TURNEUT MEMORIAL “ENES NALLBANI 2022”

  • Tet 26, 2022

Ka përfunduar Turneu Memorial “Enes Nallbani 2022”, i organizuar nga KT Peja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës, gjatë datave 21-23 tetor.

🔸Në finale tek vajzat, fituese u shpall Rea Qinami duke mposhtur tenisten Forta Morina, ndërsa tek djemt, fitues doli Stefan Micov pasi mposhti në finale tenistin Shendrit Deari.

Urime fituesve dhe suksese në vazhdim!

Share this post