Sporek Open 2012 U14 M

  • Qer 18, 2012

Tuniri U14 per Meshkuj i cili u organizua ne terenet e ish TMK-se ne Gjakove. Ne kete turnir moren pjese klubet nga Prishtina Gjakova Peja dhe Prizreni.Sa i perket organizimit te keti turniri i cili u mbajt ne Gjakove ishte ne nivelin e duhur njeashtu si i ka hije tenisit Kosovar. Rezultatet ishin shum te kenaqshme ne te cilen tenistet Kosovar treguan se dita dites po i afrohen tenisit Evropian. Fitues ne ket turnir doli Art Baruti nga Gjakova i cili tregoj mjaft lojra te mira. Ne Gjysemfinale u zhvilluan disa ndeshje shum interesante dhe atraktive perkunder rezultateve te fella ku u takuan Meldin Mustafa dhe Lirigzon Latifi,fitues doli Meldin Mustafa nga Prizreni me rezultat 6:1.Ne ndeshjen tjeter u takuan Art Baruti dhe Festim Ibrahimi,fitues doli Art Baruti nga Gjakova me rezultat 6:3. Finalja ne mes te Meldin Mustafa dhe Art Baruti u luajt 9 gema dhe fitues doli Art Baruti me rezultat 9:5. Gjithqka shkoj sipas rendit dhe me te miret u shperblyen me kupa,medalje dhe mirnjohje.

Share this post