SPOREK KIDS 2021- ROG

  • Sht 14, 2021

Klubi i Tenisit Sporek në bashkëpunim me Federatën e Tenisit ttë Kosovës më 18 dhe 19 Shtator organizojnë turneun ‘Sporek Kids 2021’ për kategorinë ROG.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit ‘Arben Zeka’ në Brestovik, Pejë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: lorikhaxhishabani07@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Paraqitja me mundësi edhe fizikisht ne ditën e turneut.

Kategoria Red 18.09.2021 Ora 10:00
Kategoria Orange 18.09.2021 Ora 11:30
Kategoria Green 19.09.2021 Ora 10:00

Share this post