Sporek Juniors 2021- U12

  • Maj 14, 2021

Klubi i Tenisit Sporek në bashkëpunim me Federatën e Tenisit e Kosovës këtë fundjavë më 15 dhe 16 Maj organizojnë turneun “Sporek Juniors 2021” për kategorinë U12.Turneu do të mbahet te fushat e tenisit ‘Arben Zeka’ në Brestovik, Pejë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: lorikhaxhishabani07@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 14.05.2021 në ora 17:00

Share this post