Sot u shënua Dita Ndërkombëtare e Sportit dhe Mjedisit

  • Qer 05, 2019

05 qershor 2019

Sot u shënua Dita Ndërkombëtare e Sportit dhe Mjedisit, me ç’rast Komiteti Olimpik i Kosovës organizojë aktivitetin për sensibilizimi dhe fuqizimin e rolit të femrës në sport, për çka në Sheshin Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, u mblodhën kampione të shumta të sporteve ekipore dhe individuale, figura të larta të shtetit, deputete, figura të shquara të sportit, kulturës, etj.

Falenderojmë ish Presidentën e Republikës së Kosovës znj. Ahtifete Jahjaga e cila ndau pak kohë dhe bashkë me tenistet tona Blearta Ukehaxhaj dhe Dea Kuqi u argëtuan me lojën e tenisit.

Share this post