Sot u mbajten garat Red dhe Orange te turneut “Gjakova Kids 2019”

  • Gus 24, 2019

24 Gusht 2019

Sot u mbajten garat Red dhe Orange te turneut “Gjakova Kids 2019”, organizuar nga K.T. Gjakova.

Ne garat Red tek vajzat vendin e pare e zuri Morea Dreshaj e cila ne finale mposhti Hana Veselin me rezultat 3:7 7:2 9/7.

Ne orange tek vajzat Mei Hasanaj zuri vendin e pare kunder Dorela Bunjaku, ndersa tek djemt Erion Prizreni kunder Ares Rexha.

Neser duke filluar nga ora 12:15 nisin garat green. Turneu po zhvillohet ne fushat e tensit “Enes Nallbani”, ne Karagaç- Peje.

Share this post