Sot u mbajte Ceremonia e Laureateve 2019

  • Dhj 21, 2019

21 Dhjetor 2019

Federata e Tenisit e Kosovës sot ka mbajtur Ceremoninë e Laureatëve 2019.

Ceremonia nisi në orën 11 në Orion Conference Center, me pjesëmarrës anëtar të bordit, përfaqësues, sportist e prindër.
Prezent për të nderuar FTK ishte edhe Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës z. Besim Hasani.

Dhjetëra tenistë sot morën titullin e më të mirit të vitit, për punën e merituar gjatë vitit.

Tenistët Vesa Gjinaj dhe Granit Bajraliu u shpallën edhe më të mirët e vitit 2019.

Çmimet tjera të ndara për vitin 2019 ishin:

Shpresat (F) – Topi Kuq

– Morea DRESHAJ, Aleksandra DUKIĆ

Shpresat (M) – Topi Kuq

-Shend HOXHA, Heron AJETI

Shpresat (F) – Topi Portokalltë

– Mei HASANAJ, Jona SHABANI, Nina THAÇI

Shpresat (M) – Topi Portokalltë

– Erion PRIZRENI, Diar TIGANI

Shpresat (F)- Topi Gjelbër

-Liza LIKA, Andrra BYCI

Shpresat (M)- Topi Gjelbër

-Ervin DOLI. Diar YMERI

Kategoria U12
– Altea Hajrizi (F), Semi Kito (M)

Kategoria U14
– Aja Broqi (F), Jon Jakupi (M)

Kategoria U16
– Vesa Gjinaj (F), Fresk Sylhasi (M)

Kategoria Veteran
– Jeton Hajdari (M)

Arbitri i Vitit: Arzen RIFATI
Punëtor i vitit në terren 2019: Durim MORINA
Vullnetar i vitit 2019: Vërshim HATIPI
Trajner i vitit 2019: Arian IBRAHIMI
Klubi i vitit 2019: K.T. RILINDJA
Turneu i vitit 2019: Peja Open 2019 – U16 TE

– Kreshnik ARIFI, Drejtor i turneut
– Shkelzen DOMI, Organizator i turneut

Ekipi i vitit 2019:K.T. Prizreni

Arritjet e veçanta 2019: Davis Cup Team 2019, Fed Cup Team 2019.

Ndër të tjerash u ndanë edhe mirënjohje për institucionet dhe sponsorët që përkrahën FTK-në gjatë vitit, duke falënderuar për bashkëpunimin dhe besimin.

Departamenti i Sportit – MKRS
Komiteti Olimpik I Kosovës
Komunat e: Pejës, Prishtinës, Prizrenit, Gjakovës.

Sponsorët e federatës:

– BPB, Ujë Rugove, Enrad, BKT

Sponsorët e turneve/ klubeve:

-TEB Bank, Top Reklama, Hymeri& Mjeshtri, Frutti, Zone Club, Magic Ice, Eurokos, ETC, Tango, Ujë Akull, Pepsi, Prince Caffe, Qushtorja Vita, AFK, Elkos, Sporting, Grafika, Qebaptorja Hyska, My Travel, Best Brands, AGNA Group.

Urime të gjithë tenistëve, mbarësi dhe shume suksese në 2020!

Share this post