Sot përfundoi dita e parë e turneut “Mjeshtri Kids 2019”

  • Qer 01, 2019

01 qershor 2019

Sot përfundoi dita e parë e turneut të parë për moshatarët deri në moshën 10 vjeqare ku të gjithë lojtarët zhvilluan lojë te mira dhe patën rastin që secili të luaj me secilin.

Në Finalen Red te meshkujt u takuan lojtarët e Klubit „Rilindja“ Gegë Grajqevci kundër Shend Hoxha ku triumfues doli Shend Hoxha.

Kurse tek vajzat u takuan Hana Veseli kundër Morea Dreshaj ku triumfuese doli Morea Dreshaj.

Në finalen e garave të djemëve orange vendin e parë e zuri Erion Prizreni, ndërsa tek vajzat Mei Hasanaj.

Ndersa neser do të zhvillohen garat me kategorinë e Gjelbërt (Green) ne ora 10:00.

Share this post