Sot ka perfunduar Kursi Teknik per Trajner te Tenisit i nivelit te pare.

  • Sht 20, 2019

20 Shtator 2019

Sot ka perfunduar Kursi Teknik per Trajner te Tenisit i nivelit te pare.

Kursi i cili ka filluar me 09 Shtator u zhvillua me sukses duke prezantuar ngritje te nivelit profesional ne sferen praktike dhe teorike permes aktiviteteve dhe planprogramit te parapare.

Kursi u drejtua nga 2 ekspertet nderkombetare z. Ales Filipcic dhe znj. Vanja Ibrahomovic te cilet dhane maksimumin e tyre gjate ketyre diteve per 22 pjesemarresit.

Falenderojme @Kosovo Olympic Committee te cilet mundesuan zhvillimin e ketij aktiviteti dhe per mbeshtetjen e vazhdueshme.

Falenderojme ITF, Tennis Europe partneret tane te perhershem dhe 2 ligjeruesit per gatishmerine, dhe kontributin e tyre te pashterrshem.

Falenderojme @Kreshnik Arifi per kordinimin e aktivitetit gjate ketyre diteve si dhe te gjithe pjesemarresit per angazhimin dhe perkushtimin e tyre te palodhshem.

Urojme qe ky aktivitet te sherbeje ne ngritje profesionale, zhvillim dhe masovizim ne sportin e tenisit.

Share this post