Shtyhet turneu “Rilindja Open ROG 2019”

  • Pri 12, 2019

11 prill 2019

Shtyhet turneu “Rilindja Open ROG 2019” qe planifikohej te organizohet kete fundjave nga K.T Rilindja, per shkak te kushteve te veshtira dhe reshjeve te parapara ne vikend.

Turneu shtyhet per date 20-21 prill.

Share this post