Shtyhet turneu “Peja Kids 2020”

  • Qer 24, 2020

24 Qeshor 2020

Shtyhet turneu “Peja Kids 2020”

Për shkak të situates pandemik, rritjes se numrit të të infektuarve ditëve të fundit, dhe ndjeshmërisë në kategori, FTK në bashkëpunim me K.T Peja ka vendosur të shtyhet në një afat të cakuar turneu “Peja Kids 2020” që ishte paraparë të mbahet këtë fundjavë.

Për turnet e ardhshem do të ju mbajmë të informuar në kohë.

Share this post