Shtyhen për të hënën (10 gusht) turnet e K.T Rilindjes dhe Mjeshtrit

  • Gus 10, 2020

08 gusht 2020

Për shkak të motit me shi dhe kushteve të papërshtatshme, K.T Rilindja ka shtyer turnet të cilat ishin planifikuar të fillojnë me grupmoshen U12 të premten që lam pas.

Turnet shtyhen për të hënen më 10 Gusht me kategorinë U12.

Afatet për paraqitje një (1) ditë para fillimit të turneve, ora 17:00.

Shorti hedhët një ditë para turneut në orën 18:00, orari në orën 21:00.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: tour@tenniskosova.com
Cc: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Share this post