Shtyhen garat Red dhe Orange te turneun Peja Open

  • Maj 09, 2019

09 maj 2019

Njoftim:

Ju njoftojmë që për shkak të testit shkollor i cili do të mbahet këtë të shtunë në shumicën e shkollave në Kosovë turneu i planifikuar të mbahet në Pejë në kategoritë RED dhe ORANGE shtyhet për të dielën e ardhshme (19 maj).
Turneu GREEN do të mbahet sipas orarit pra këtë të diel (12 maj) dhe fillon në ora 09:30.

Share this post