Seminari me ekspertin nga ITF Goran Shevchenko

  • Qer 17, 2017

Me datat 16,17,18 Qershor, ne fushat e tenisit “Rilindja” ne Prishtine, u mbajt seminari me ekspertin nga ITF Goran Shevchenko. Gjate ketij seminari mesuan shume trajneret te Kosoves, dhe me kete dije do te punojne me mire me lojtaret e tyre dhe do te punojn ne ngritjen e kualitetit te tyre.
Te premten dhe te shtunen e ardhshem, me 23,24 Qershor do te vazhdon seminari dhe per vendin e mbajtjes se seminarit do te ju njoftojme pas pak.

Share this post