Salidin Rama e Learta Muharremi kampionë të ‘Gjakova Juniors 2022’ – U16

  • Qer 18, 2022

Gjatë ditës së sotme është mbajtur turneu ‘Gjakova Juniors 2022’ për kategorinë U16, organizuar nga KT Gjakova në bashkëpunim me Federaten e Tenisit të Kosovës.

Në konkurencën e vajzave fituese është shpallur Learta Muharremi duke mposhtur në finale Meldina Mislimin. Ndërsa te meshkujt fitues doli Salidin Rama i cili eleminoi tenistin Semi Kito.

Shumë urime dhe suksese!

Share this post