Salidin Rama dhe Altea Hajrizi fitues ne “Arena Juniors U12”

  • Mar 01, 2020

01 Mars 2020

Ka perfunduar turneu “Arena Juniors U12”, i organizuar nga K.T. Arena.

Salidin Rama zuri vendin e pare tek djemte pasi mposhti Yll Smakollin me rezultat 2:0 ne sete, ndersa tek vajzat Altea Hajrizi zuri vendin e pare kunder Meldina Mislimi po ashtu me rezultat 2:0 ne sete.

Share this post