RILINDJA OPEN 2021- U14

  • Kor 13, 2021

Klubi i Tenisit Rilindja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më 15 dhe 16 Korrik organizojnë turneun ‘Rilindja Open 2021’ për kategorinë U14.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit te KT Rilindja në Tokbashqe, Prishtinë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: aRian.-@hotmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 14.07.2021 në ora 17:00.

Share this post