RILINDJA OPEN 2021- ROG

  • Kor 13, 2021

Klubi i Tenisit Rilindja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më 17 dhe 18 Korrik organizojnë turneun ‘Rilindja Open 2021’ për kategorinë ROG.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit te KT Rilindja në Tokbashqe, Prishtinë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: aRian.-@hotmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Paraqitja me mundësi edhe fizikisht ne ditën e turneut

Share this post