Rilindja Juniors U16

  • Shk 02, 2020

02 shkurt 2020

Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi Kampionet e pare te vitit 2020.

Sot ne fushat e tenisit te KT Rilindja u zhvilluan finalet e vajzave dhe djemeve per grupmoshen U16.

Gjinaj mposhti Aja Broqin me rezultat 6:3 6:1, ndersa Fresku mposhti Drinor Shamollin ne finale 6:0 7:6(7).

Turneu i radhes mbahet me 15-17 Shkurt per kategorine Adult organizuar nga KT Rilindja.

Share this post