Rilindja Juniors U16 – 2020

  • Jan 29, 2020

29 Janar 2020

Rilindja Juniors per grupmoshen U16 eshte turneu i pare zyrtare i cili do te organizohet nga K.T. Rilindja kete fundjave me 01-02 Shkurt.


Mënyra dhe kushtet e paraqitjes


Email: arian.-@hotmail.comCC: tour@tenniskosova.comEmail attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)


Afati i paraqitjes: 30.01.2020 17:00

Shorti publikohet: 31.01.2020 18:00

Orari publikohet: 31.01.2020 21:00.

Share this post