Rikthehen garat e tenisit

  • Qer 18, 2020

17 Qershor 2020

Rikthehen garat e tenisit

Federata e Tenisit e Kosovës do të i rikthehet garave të tenisit pas një shkëputje 2 mujore si pasojë e pandemisë Covid -19″

Turneu i parë pas kësaj shkëputje do të organizohet për kategorinë “ROG” nga Klubi i Tenisit Peja, në Karagaq-Pejë.

Turneu do të mbahët më 27-28 Qershor në Pejë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: “kreshnik arifi” <kreshnik24@hotmail.com>
CC: tour@tenniskosova.com
CC: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto Certifikatë të lindjes (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 27.06.2020 09:00
Shorti publikohet: 27.06.2020 10:00

Kotizimi: €5.00

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2020 në shumë €5.00 duhet paguar tek organizatori (ose në llogarinë bankare të Federatës 1701-0010-1076-1651) para zhvillimit të ndjeshjes.

Share this post