Referët kosovar të tenisit në FED CUP 2016

  • Pri 19, 2016

4 referë nga Kosova, Fatmir Kabashi, Rifat Kasapolli, Tarkan Kosova dhe Argjend Lecaj do te ndajnë drejtësinë ne turneun FED CUP.
FED CUP është ngjarja më e madhe ekipore e tenisit në konkurrencën e femrave e organizuar nga Federata Ndërkombëtare e Tenisit (ITF) që zhvillohet në nivel shtetesh. Njeri prej klubeve ma te mire ne regjion,
Tenis Klub “Bellevue” nga Ulqini, perseri e ka marre persiper organizimin e kesaj ngjarjeje boterore, se bashku me Kuvendin Komunal te Ulqinit. Në Ulqin do te marrin pjesë 17 përfaqësuese të shteteve të Grupit III të Zonës Euro-Afrikane: Algeria, Armenia, Cyprus, Greece, Iceland, Ireland, Kosovo, Luxembourg, Macedonia, Madagascar, Malta, Moldova, Montenegro, Morocco, Mozambique, Norway, Tunisia.
Federata e tenisit e Kosoves poashtu do te ndihmon klubin “Bellevue” me “ballboysa”nga Kosova.

Share this post