Rahoveci po bëhet me fushë të tenisit

  • Kor 13, 2021

Edhe në komunën e Rahovecit po ndërtohet një fushë e tenisit e cila është në punim e sipër, investim i cili po bëhet nga komuna e Rahovecit, konkretisht Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport.

Në vizitë për ta parë gjendjen nga afër ishte edhe kryetari i FTK-së Jeton Hadergjonaj, i cili u takua me Drejtoreshën për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit, Znj. Bjondina Kleqka dhe ish tenistin Edin Shtavica

Drejtoresha Kleqka kërkoi ndihmë për finalizimin e këtij projekti përmes Federatës te Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport.

Share this post