‘Prizreni Open 2021, by BPB’

  • Maj 05, 2021

Gjatë datave 5-9 Maj 2021 do të mbahet turneu ‘Prizreni Open 2021, by BPB’ për kategorinë Adults për vajza dhe djem, me organizator KT Prizrenin në bashkëpunim me FTK dhe sponzorin gjeneral të FTK-së dhe turneut Bankën për Biznes BPB.

Turneu do të zhvillohet te fushat e tenisit te Qendra Sportive ‘Sezai Surroi’, në Prizren.

SHPËRBLIMET

Fituesi/ja: 400€

Finalisti/ja: 200€

Gjysmëfinalistët: 100€

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: duriim.morina@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Share this post