PRIZRENI OPEN 2021, BY BPB

  • Sht 12, 2021

‘Prizreni Open 2021, by BPB’ për kategorinë Adults për vajza dhe djem do të mbahet gjatë datave 15-18 Shtator 2021, i cili do të organizohet nga KT Prizreni në bashkëpunim me Federaten e Tenisit e Kosovës i mbështetur nga sponzori gjeneral Banka për Biznes (BPB).

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit te qendra sportive ‘Sezai Surroi’, Prizren.

Shpërblimet

Fituesi/ja: 300 Euro

Finalisti/ja: 150 Euro

Gjysmëfinalistet: 80 Euro

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: argjend_lecaj@live.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 14.09.2021 në ora 17:00.

Share this post