Prizreni Kids 2021- ROG

  • Qer 08, 2021

Gjatë vikendit që lam pas është mbajtur turneu ‘Prizreni Kids 2021’, për kategorinë ROG nga KT Prizreni në bashkëpunim me FTK.

Fitues të këtij turneu në kategorinë RED dhe ORANGE janë shpallur:

Red VajzatFituese: Kenza Bushati

Finalist: Bora Uka

Red Djem

Fitues: Fron Shalqini

Finalist: Eden Lota

Orange Vajzat

Fituese: Hana Veseli

Finaliste: Reina Selmanaj

Orange Djemt

Fitues: Shend Hoxha

Finalist: Luis Nov

Share this post