Prishtina Seniors Open 2012

  • Maj 22, 2012

Perfundoi turneu i i tenisit ne kategorin e veteranve PRISHTINA OPEN SENIORS 2012 Ne finale u takuan Dilaver Ymeri nga Shqiperia dhe Mejdi Rexhepi nga Kosova. Fitures doli Dilaver Ymeri me rezulltat 7:3. Ne konkurencen e çifteve, Kosovaret Shkelzen Domi dhe Gezim Mehmeti kane humbur nga çifti Shqipetar Dillaver Ymeri dhe Arjani. Turneu ka qen shum mire i organizuar dhe pjesmarresit e turneut, shikuesit dhe organizatoret, qe ishte Federata e tenisit te Kosoves dhe Klubi i tenisit Prishtina, jane nda te knaqur me turne.

Share this post