Prishtina 2012 U8 U10 U12 vajza dhe djem

  • Sht 30, 2012

Nën patronatin e Federatës së Tenisit të Kosovës dhe organizim nga KT Prishtina të Shtunën Më 22-09—2012 dhe të Dielën më 23-09-2012 u mbajt Turneu Prishtina Mini Tenis 2012 për grupmoshat U-8 ;U-10 dhe U-12 për vajza dhe djem. Ky turne u zhvillua sipas rregullave të Federates Nderkombetare Tenisit (ITF) për këo grupmsha. Morrën pjese gjithsej 80 tenistë nga klubet e tenisit KT Prishtina, KT Prizreni ,KT PEJA ,KT Gracanica ,KT DIELLIX, KT SPOREK Gjakovë dhe KT NIC-i 1. Në Kategorinë e U- 8 për vajza e para doli Arba Gjikolli nga KT PEja e cila në Finale mposhti Elisa Maliqin nga Kt Prsihtina. (9- 2) 2. Ne kategorine U-10 fitoj Viola Peja nga KT Sporek Gjakovë ishte më e mire se Blearta Ukëhaxhaj KT NIC-i (7-1) 3. Në Kategorinë U-12 e para ishte Besa Galani nga KT Peja e cila , e dyta nga po I njëjti klub Riana Vishaj (11-8) 1. Në kategorinë U-8 për djem Fresk Sylhasi ishte më I mire se Guri Cana, të dy këta nga KT Prishtina. (7-4) 2. Në Kategorinë U-10 Diell Mehmedi I KT DIELLIX mposhti Xhemajl Zhuri-n nga KT Prizreni. (9-4). 3. Në kategorinë U-12 Aleksa Dimitrijeviq nga KT Gracanica fitoi kunder Dion Kajdomcaj I KT PRishtina. (9-4). Me daten 30 Shtator, ne Gracanice poashtu do te organizohet turne per keto grupmosha.

Share this post