Po zhvillohen Lojërat e 19-ta Mesdhetare, në Oran të Algjerisë!

  • Qer 29, 2022

Po zhvillohen Lojërat e 19-ta Mesdhetare, në Oran të Algjerisë, që po mbahen nga data 25 qershor e do të vazhdojnë deri me datë 6 korrik.

Tenisi, përfaqësohet me dy garues në Lojërat Mesdhetare.

Ekipi përbëhet nga tenistët:

Vesa Gjinaj,

Vullnet Tashi.

Në krye me trajnerët: Jeton Hadërgjonaj dhe Naim Shehun.

Iu urojmë shumë suksese!

Share this post