Po vazhdon Workshopi me Hrvoje Zmajic

  • Maj 01, 2022

Po zhvillohet workshopi me trajnerë të tenisit ku ligjërues është eksperti kroat Hrvoje Zmajic, i cili ka bagazh të madh të njohurive dhe eksperiencave në tenis.

Dita sot filloji me prezantime nga Zmajic me fokus të theksuar në tekniken e shërbimit për të vazhduar pasdite me punë konkrete me lojtar në fusha të tenisit.

Tema kryesore e këtij Workshopi me trajnerë është ‘Zhvillimi i tenistëve intelegjent që nga mosha e re. Përmirësimi i aftësive të trajnerëve për të punuar me tenistë premtues.’

Share this post