Pezullohen të gjitha aktivitetet e tensisit si pasojë e COVID 19

  • Pri 03, 2020

Federata e Tenisit e Kosovës pezullon të gjitha aktivitetet e saja sportive në harmoni me Vendimin e Qeverisë Nr.01/07 te datës 11/03/2020 me qëllim të parandalimit e përhapjes të virusit Corona “COVID 19”.

Pikët e rankingut do të ngrihen dhe mbesin të njëjtat e javës 11-2020 deri në garat e ardhshme.

Ky pezullim vlen deri në njoftimin e ardhshëm në ndërkohë që FTK ka kërkuar nga sportistët të i shmangen sa më shumë kontaktit me sportistë tjerë dhe lojëve në grupe ndërsa ftoj të mos i ndalin ushtrimet e tyre kondicionalë dhe fizike në rast se munden të i zhvillojnë ato në shtëpi.

Share this post