Përmbyllet me sukses turneu i tenisit Ulqini Bowl 2017

  • Pri 02, 2017

Në bashkëpunimin e klubit të tenisit Bellevue dhe Komunës së Ulqinit u mbajt turneu Ulqini Bowl 2017.
Turneu arriti të mbledh më tepër se 80 garues , prej atyre më të vegjëlve deri tek kategoritë U10, U12, dhe U14.
Pjesa kualifikuese e turneut u mbajti ditën e shtune , kurse gjysmëfinalet dhe finalet u mbajtën sot gjatë ditës..
Edhe pse pershtypjet e pjesmarrësve kanë bërë që të gjithë të ndihen si fitues , ne do ti permendim fituesit sipas kategorive:
U10 – Vajzat U10 – Djemt
Vendi i I – Altea Hajrizi (Mitrovic) Vendi i I – Skender Katana (Ulqin)
Vendi i II – Dejza Shabi ( Peja) Vendi i II – Borin Britaj ( Durrës )
U12 – Vajzat U12 – Djemt
Vendi i I – Aja Broqi ( Peja ) Vendi i I – Eno Hasa ( Durrës )
Vendi I II – Masa Najdanova Vendi I II – Jon Jakupi ( Prishtina )
U14 Vajzat U14 – Djemt
Vendi i I – Vesa Gjinaj ( Prishtina ) Vendi i I – Skerdi Hasa ( Durrës )
Vendi i II – Masa Najdanova Vendi i II – Albert Makoviq ( Ulqin)

Per foto, klikoni ketu

Share this post