Perfunduan finalet e kategorise U12, U14, dhe U16.

  • Kor 12, 2019

12 Korrik 2019

Perfunduan finalet e kategorise U12, U14, dhe U16.

Ne grupmoshen U12 femra sot vendin e pare e zuri tenistja Olta Bajrami pasi ne finale mposhti Altea Hajrizin me rezultat 6:0 6:0.

Ne grupmoshen U14 vendin e pare e zuri Melos Nallbani kunder Jon Jakupit me rezultat 6:2 6:0.

Ne grupmoshen U16 tek femrat Vesa Gjinaj mposhti kundershtaren Aja Broqi me rezultat 7:5 6:4, ndersa tek djemt Doni Gashi zuri vendin e pare kunder Melos Nallbanit me rezultat 6:4 7:5.

Share this post