Perfunduan edhe garat e turneut “Drenica Open- 2018,U16”.

  • Sht 23, 2018

Perfunduan edhe garat e turneut “Drenica Open- 2018,U16”.

Sot ne fushat e K.T. Prishtina ne bregun e diellit u zhvilluan finalet e turneut per kategorinë meshkuj dhe femra.

Ne kategorinë femra vendin e pare e zuri Vesa Gjinaj pasi ne finale mposhit Dea Tafarshiku me rezultat 6:0 6:0, ndërsa tek djemt vendin e pare e zuri Drinor Shamolli kundër Diell Mehmedi me rezultat 3:6 6:4 6:4.

Share this post