Perfundoj Seminari 5 ditore me Vjeran Friscic qe u mbajt ne Prizren

  • Tet 11, 2016

Eksperti Kroat, Vjeran Friscic, dul i kenaqur me avancimin e trajnereve dhe lojtareve te Kosoves mirepo vazhdoj te cek se duhet angazhim maksimal te trajnereve dhe lojtareve.
“Une se bashku me ju trajner dhe lojtare tani po e flasim nje gjuhe te perbashket. Gjuhen e Tenisit.” thote eksperti pasi qe vren permiresim nga trajneret dhe lojtaret.
Nje falenderim shkon per te gjithe ata qe ndihmuan ne organizimin dhe poashtu pjesemarresit ne seminar.

Share this post