Perfundoi turneu “Prizreni Open 2018- ROG”

  • Sht 17, 2018

Dje u mbajten garat per grupmoshat Red dhe Orange, meshkuj dhe femra, ndersa sot u zhvilluan garat per grupmoshat green.

Ne grupmoshen Red kategoria femra vendin e pare e zuri Mei Hasanaj pasi ne finale mposhti Aleksandra Dukiç me rezultat 7:3 7⁷:8 9:7, ndersa tek meshkujt Erion Prizreni zuri vendin e pare kunder Erdi Musliu me rezultat 7:2 5:7 7:4.

Ne orange ne mes te Rea Gojani dhe Yllka Smakolli fitues doli Rea Gojani me rezultat 10:6 7:10 10:8 te femrat, ndersa tek meshkujt fitues doli Unik Ramadani kunder Ervin Doli me rezultat 10:8 10:8.

Ndersa ne green sot Jora Zariqi eshte shpalle fituese meqe kishte mposhtur Tuana Zariqi ne perballjen e tyre te drejteperdrejte, ndersa Salidin Rama te meshkujt mposhti Faton Islami duke zene vendin e pare per kategorine green.

Per foto KLIKO

Share this post