Perfundoi turneu “Kalaja Open-2018” ROG

  • Tet 08, 2018

Kane perfunduar garat e turneut “Kalaja Open-2018” per kategorine ROG, meshkuj dhe femra, organizuar nga K.T. Kalaja.

Dje u zhvilluar garat Red dhe Orange. Ne Red femra, vendin e pare e zuri Mei Hasanaj pasi ne finale mposhti Yiasiana Mibam me rezultat 7:4 7:2, ndersa te meshkujt fitoi Erion Prizreni kunder Erdi Musliut me rezultat 7:3 7:0.

Ne garat Orange qe u mbajten po ashtu dje te femrat fituese doli Areta Rexha kunder Yllka Smakollit me rezultat 11:9 4:10 7:0, ndersa tek meshkujt vendin e pare e zuri Unik Ramadani kunder Yll Smakollit me rezultat 10:8 8:10 8:6.

Garat green u mbajten sot te cilat edhe permbyllen turneun “Kalaja Open ROG-2018”, ku ne finalen e femrave Meldina Mislimi zurin vendin e pare pasi mposhti kundershtaren Albese Dauti me rezultat 4:1 4:1, ndersa tek meshkujt doli fitues Salidin Rama pasi mposhti Faton Islamin me rezultat 4:2 4:2.

Share this post