Perfundoi turneu “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12, organizuar nga K.T. Drenica

  • Sht 22, 2019

22 Shtator 2019

Perfundoi turneu “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12, organizuar nga K.T. Drenica.

Garat u zhvilluan sot dhe dje ne fushat e tenisit te K.T. Rilindja, ku ne kategorine vajza fituese doli Altea Hajrizi e cila mposhti ne finale kundershtaren Meldina Mislimi me rezultat 7-6(5) 6:3.

Tek djemt vendin e pare e zuri Dasar Ymeri kunder Semi Kitos me rezultat 2-6 6-1 10/8.

Shume urime fituesve dhe pjesemarresve te tjere!

Share this post