Perfundoi turneu “Dielli Teb Kids- 2018”

  • Sht 23, 2018

Perfundoi turneu “Dielli Teb Kids- 2018”.

Me 22 shtator u mbajten garat Red dhe Orange te turneut ” Dielli Teb Kids-2018″, ne terenet e fushave te tenisit te pishina e Germise.
Ne grupmoshat red, kategoria djem vendin e pare e zuri Erion Prizreni pasi ne finale mposhti Tif Kryeziun me rezultat 7:3 7:4.Te femrat ne red vendin e pare e zuri Mei Hasanaj kunder Aleksandra Dukiç me rezultat 7:4 7:4.
Ne grupmoshat Orange kategoria femra fituese doli Amela Xerxa e cila mposhti Edina Shalen me rezultat 8:10 10:6 8:6, ndersa te djem fitues doli Ervin Doli pasi ne finale Rufjan Baruti dorezoi lojen.

Me 23 shtator, u zhvilluan garat per green, ku ne kategorine meshkuj vendin e pare e zuri Adriatik Haliti kd Faton Islami 4:1, ndersa te femrat vendin e pare e zuri Meldina Mislimi kd Tuana Zariqi me rezultat 5:3.

Per foto KLIKO

Share this post