Perfundoi dita e pare e turneut “Prishtina Open ROG-2018”

  • Sht 30, 2018

Perfunduan garat Red dhe Orange te turneut “Prishtina Open ROG-2018”, per kategorine meshkuj dhe femra, organizuar nga K.T. Prishtina.

Ne Red, kategoria femra vendin e pare e zuri Mei Hasanaj pasi ne finale mposhti Aleksanda Dukiç me rezultat 7:2 7:4, tek meshkuj vendin e pare e zuri Erdi Musliu kd Ares Rexha me rezultat 7:4 7:4.

Ne orange, femra fitoi Amela Xerxa pasi mposhti Yllka Smakolli me rezultat 10:7 10:8, ndersa tek meshkujt Sufjan Baruti kunder Yll Smakolli me rezultat 4:10 10:3 7:4.

Share this post