Perfundoi dita e pare e turneut “Kalaja Open-2018”

  • Sht 30, 2018

29 shtator 2018

Perfundoi dita e pare e turneut “Kalaja Open-2018”, per kategorine U12 dhe U14, organizuar nga K.T. Kalaja.

Kategoria U12- femra
Ne qerekfinale u ndeshen:

Kanita Rexha kd Erda Vogel 6:4

Ne gjysmefinale:

Maria Dukiç kd Kanita Rexha: 6:1 6:0
Altea Hajrizi kd Vesa Osmani: Pa loje.

Ne finale u ndeshen

Maria Dukiç kd Altea Hajrizi me rezultat 6:0 6:1

Kategoria U12-djem

Ne qerekfinale u ndeshen:

Baton Haxhiu kd Adriatik Haliti 6:1
Semi Kito kd Aldin Istrefi 6:2
Dasar Ymeri kd Saldin Rama 6:3

Ne gjysmefinale:

Baton Haxhiu kd Semi Kito 6:2 6:4
Filip Paviç kd Dasar Ymeri 6:2 6:4

Neser ne finale e djemeve do te ndeshet Baton Haxhiu kd Filip Pavic.

Ndersa ne garat per kategorine U14 nje qerekfinale (djem), gjysmefinalet dhe finalet do te zhvillohen neser.

Share this post