Perfaqesuesja U14 e Kosoves ne Antalya

  • Mar 05, 2017

Perfaqesueset U14 e Kosoves ne tenis diteve te ardhshme do te qendrojne ne Antalya ku do te merre pjese ne kampe zhvillimore dhe poashtu do te jete pjesemarese te turneve qe do te organizohen atje.
Ky kamp organizohet dhe eshte ne mbikqyrje te plote nga ITF dhe Tennis Europe e ku do te marrin pjese edhe shume perfaqesuese evropiane dhe boterore.
Perfaqesuesen U14 e perbejne Vesa Gjinaj, Aja Broqi, Bleron Ukehaxhaj dhe Fresk Sylhasi.
Me perfaqesuesen do te udhetoje trajneri Sami Ukehaxhaj.

Share this post