Perfaqesuasja e Kosoves ne tenis femra, ka mberritur ne Helsink per te marr pjese ne Fed Cup 2019.

  • Pri 14, 2019

14 prill 2019

Perfaqesuasja e Kosoves ne tenis femra, ka mberritur ne Helsink per te marr pjese ne Fed Cup 2019.

Ekipi i vajzave i perbere nga tenistet: Arlinda Rushiti, Donika Bashota, Blearta Ukehaxhaj, Vesa Gjinaj se bashku me kapitenin Arben Islami dhe trajnerin Kujtim Berisha kane mberritur ne Helsink te Findlandes per te marr pjese ne Kampionatin Boteror te tenisit Fed Cup 2019.

Kosova bene pjese ne Grupin III, per Evrope/Afrike. Garat do te fillojne neser 15 prill deri me 20 prill, te cilat jane ndare ne dy grupe:

Pool A
– Lithuania
– Findland
– Malta
– Iceland
Pool B
– Cyprus
– North Macedonia
– Algeria
– Congo
– Kosovo

I urojme suksese perfaqesues tone ne FED CUP 2019!

Share this post