Peje Open U16 po afrohet.

  • Gus 30, 2019

30 Gusht 2019

Peje Open U16 po afrohet.

Të Dielen 01 Shtator duke filluar nga ora 18:15 organizohet hapja Soleme e turneut të rangut Tennis Europe i cili do të mbahet për herë të parë në Kosovë në Brestovik-Pejë nga 02-08 Shtator 2019.

Turneu do të zhvillohet në katër turne, në të dyja konkurrencat me pjesemarres nga Rusia, Greqia, Sllovakia, Italia, Zvicra, Gjermania, Serbia si dhe vendet e rajonit, me rreth 60 garues.

Ju mirëpresim në hapjen soleme si dhe në përcjelljen e drejtëpërdrejtë të kësaj ngjarje madhore.

Share this post