Peja Seniors 2021- 35+

  • Maj 14, 2021

Klubi i Tenisit Peja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit e Kosovës këtë fundjavë më 15 dhe 16 Maj organizojnë turneun “Peja Seniors 2021” për kategorinë 35+.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit ‘Enes Nallbani’ në Pejë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: kreshnik24@hotmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 14.05.2021 në ora 17:00

Share this post