Peja OPEN 2020 organizohet për here të dytë në Kosovë

  • Kor 27, 2020

27 Korrik 2020

Peja OPEN 2020 organizohet për here të dytë në Kosovë

Nga data 30 – 06 Shtator 2020 Federata e Tenisit e Kosovës në bashkëpunim me Klubin e Tenisit Peja, organizojnë për herën e dytë në Kosovë turneut “ Peja OPEN 2020” për grupmoshën U16, turne ky i rangut “Tennis Europe”.

Turneu do të mbahët në Brestovik-Pejë, ndërsa të gjithë të interesuarit mund të paraqitën online në faqën zyrtare të Tennis Europe:

https://www.tenniseurope.org/sport/tournament…

Njëheri kujtojmë që “Peja OPEN 2019” u organizu vitin e kaluar për herë të parë në Kosovë ku murrën pjesë mbi 50 tenistë nga vendet të ndryshme të rajonit dhe më gjere.

#PejaOPEN2020 #TennisEurope #ITF #JuniorTour #KosovoTennis #FTK #KTPeja #Peje #Brestovik #Tennislovers

Share this post