‘Peja Juniors 2021’ U14

  • Maj 05, 2021

Klubi i Tenisit Peja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit e Kosovës këtë fundjavë më 8 dhe 9 Maj organizojnë turneun “Peja Juniors 2021” për kategorinë U14.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit ‘Enes Nallbani’ në Pejë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: kreshnik24@hotmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Share this post