Panairi i Sportit 2018, ne Prishtine.

  • Sht 27, 2018

Panairi i Sportit 2018, ne Prishtine.

Sot ne kuader te Javes Evropiane te Sporit, u mbajt panairi i sporitit 2018, organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosoves ne bashkepunim me Ministrine e Kultures, Rinise dhe Sportit, ne sheshin Skenderbeu ne Prishtine.

Ne panair morri pjese edhe Klubi i tenisit Rilindja, te cilet paten rast te promovojne sportin e tenisit tek femijet.

Share this post