Pamje nga dita e trete e Kursit Tenik per Trajner te Tenisit

  • Sht 11, 2019

11 Shtator 2019

Pamje nga dita e trete e Kursit Tenik per Trajner te Tenisit, qe po mbahet ne Karagac- Peje, me ekspertet nderkombetare Vanja Ibrahimoviq dhe Ales Filipçiq.

Share this post