Nga 25-29 Shtator fillon turneu “Enes Nallbani

  • Sht 13, 2019

13 Shtator 2019

Edicioni i dyte i turneut ndërkombëtar në tennis “Enes Nallbani” organizuar nga K.T. Peja do të mbahët nga data 25-29 Shtator në Karagaç-Pejë.

Kotizimi: €15

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: kreshnik24@hotmail.com
CC: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 23.09.2019 @18:00
Shorti publikohet: 24.09.2019 @19:00
Orari publikohet: 24.09.2019 @21:00


Share this post